Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Ervaringen met Mama's Momentje

Recensies

49 berichten op 10 pagina's
Rachelle Reugebrink
27-06-24 11:36:15
Samen met mijn partner heb ik bij Rebecca de zwangerschapscursus gevolgd.
Ons doel was om een reëel beeld te krijgen van de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd, en dit is meer dan gelukt!

Rebecca geeft haar lessen met ongelooflijk veel passie en een flinke dosis humor. We hebben echt ontzettend veel geleerd. Niks is te gek of onbespreekbaar, de sfeer van de lessen was erg prettig.

Zoals op de website beschreven:
"Met de zwangerschapscursus van Mama’s Momentje, ga je je bevalling met kennis, nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen tegemoet."

Dit is absoluut meer dan waar! Wij willen Rebecca dan ook enorm bedanken voor het delen van al haar kennis en fijne lessen. Ik raad deze cursus echt aan iedereen aan.
Femke Burg
26-06-24 10:43:39
Tijdens mijn zwangerschap meegedaan met ZwangerFit en na de bevalling met MamaFit. Rebecca geeft fijne sportlessen. Altijd positieve energie en regelmatig met "prettige" spierpijn na afloop. Dankjewel!
Marjolein Rottiné
15-06-24 16:05:42
In mei ben ik bevallen van ons eerste kindje. Om ons goed voor te bereiden op de bevalling hebben we samen met een bevriend stel de zwangerschapscursus bij Rebecca gevolgd. We hebben dit als zeer positief ervaren; leerzaam, laagdrempelig, persoonlijk, nuchter en realistisch.

Daarnaast heb ik gedurende mijn zwangerschap meegedaan met zwangerfit. Fijn om op een verantwoorde en vooral gezellige manier lekker te kunnen blijven sporten en je conditie op peil te houden. Ik heb echt het idee gehad dat dit geholpen heeft tijdens de bevalling. Ik ben zeker van plan om straks ook weer mee te doen met mamafit.

Al met al een echte aanrader!
Yolanda de Lange
14-06-24 09:23:49
Een hele fijne en leerzame cursus die op een leuke manier wordt gegeven. Ook was er veel ruimte voor vragen. Dankzij Rebecca voel ik mij meer voorbereid. Zeker een aanrader dus!
Kim Henze
31-05-24 16:36:27
Deze cursus heeft mij en mijn partner geholpen. Geen saaie cursus. Alles komt op tafel zoals het werkelijk is. Er worden vele tips gedeeld die heel waardevol zijn maar ook dingen besproken waar je aan kan denken. Zoals jou eigen keuzes ipv dat het ziekenhuis of de verloskundige voor je bepaald. Met als klap op de vuurpijl nog een leuke oefening die duidelijk maakt dat het puffen en de massagetechnieken die de mannen leren, daadwerkelijk verlichting geven! Kortom, een hele leuke leerzame recht to the point cursus die ons erg goed heeft voorbereid
Tonen: 5  10   20