Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Ervaringen met Mama's Momentje

Recensies

41 berichten op 9 pagina's
Sara Dijkstra
11-04-24 22:48:41
We hebben voor onze bevalling de 1-op-1 zwangerschapcursus bij Rebecca gevolgd. Dit waren 3 hele fijne en waardevolle leermomenten. Zowel de kennis als de manier waarop Rebecca mijn man en mij als team benaderde voelde erg goed en gaf ons zoveel vertrouwen dat we haar hebben gevraagd om als Doula aanwezig te zijn bij onze bevalling.

Deze keuze bleek achteraf echt goud waard te zijn. Rebecca haar positieve, stimulerende en rustige houding hebben we als heel fijn ervaren.
Bepaalde momenten tijdens de bevalling waren niet makkelijk maar doordat Rebecca erbij was kregen we vertrouwen. We zijn tot op de dag van vandaag dolblij dat we de cursus hebben gevolgd en dat Rebecca erbij was als Doula.
G. van Urk
15-03-24 17:28:59
Ik heb bij Rebecca de zwangerschapscursus gevolgd, als voorbereiding op de bevalling en kraamtijd. Ik kan deze iedereen aanraden. Door de nuchtere insteek van Rebecca weet ik wat er komen gaat, hoe het ook loopt. Er worden geen onderdelen mooier gemaakt dan dat ze zijn. Ook leer je dat je kritisch mag zijn op wat jou als zwangere word geadviseerd. Ik sta erdoor sterker in mijn schoenen en zie vol vertrouwen uit naar de bevalling.
Hannie Maas
09-02-24 11:11:08
Via Rebecca heb ik zwanger fit, een zwangerschapscursus en een draagconsult gevolgd. Rebecca is erg enthousiast en heeft veel kennis. De zwanger fit lessen zijn sportief én tegelijkertijd gezellig. Met de zwangerschapscursus was ik goed voorbereid op de bevalling, in 5 avonden hebben we alles behandeld. Ik was op de hoogte van verschillende soorten pijnstilling, fases van de bevalling en alles rondom de bevalling. Ik vond het zelf erg prettig dat ik wist waar de specialisten/­verloskundigen het met elkaar over hebben. Het draagconsult was ook erg fijn, we konden verschillende soorten doeken proberen en Rebecca leerde ons hoe we dit moesten knopen.
Anouk Jansen
19-12-23 15:52:20
Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje heb ik me aangemeld voor de ZwangerFit lessen bij Mama's Momentje. Leuke sportlessen met gezellige dames en Rebecca die met veel enthousiasme en passie lesgeeft! Het is me zo goed bevallen dat ik ook de zwangerschapscursus bij Mama's Momentje heb gevolgd en de Tens heb gehuurd. Danzij Rebecca ben ik goed voorbereid de bevalling in gegaan en wist ik op dat moment wat ik wel of juist niet wilde. Na de bevalling heb ik uiteraard ook meegedaan met de MamaFit lessen.

Rebecca heeft me doen beseffen hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen voor-, tijdens- en na de bevalling! Ik kan het echt iedereen aanraden om dat te doen bij Mama's Momentje!
Marit Mulder
09-11-23 16:58:33
Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje wilde ik graag fit blijven, maar wel op een 'verantwoorde' manier sporten. Ik ging op internet op zoek en kwam terecht bij Mama's Momentje. Na een proefles van de Zwanger Fit dacht ik: Ja, dit past bij mij! Een gezellig clubje om lekker mee te sporten en Rebecca, die leuke lessen geeft! Ze is enthousiast en heeft altijd wel een leuk verhaal om te vertellen. Daarnaast legt ze goed uit welke oefeningen je wel en niet kan doen en waarom. Na de bevalling kon ik niet wachten om het sporten weer op te pakken bij Mama Fit! Ook een fijne manier om het sporten weer rustig en op een goede manier op te bouwen. Ook hierin geeft Rebecca duidelijke adviezen. Al met al: Ik ben erg positief over de sportmomentjes die ik via Mama's Momentje heb gehad!
Tonen: 5  10   20